Shellykaupan palvelut yrityksilleShellykaupan palvelut yrityksille

Shellykaupan palvelut yrityksille

Palvelumme yritysasiakkaille

Yritysasiakkaana voit soittaa tai sähköpostitella kun ongelma iskee. Emme ole sähköasentajia, mutta pian neljän tuhannen tilauksen kokemuksella tunnemme tuotteemme erittäin hyvin ja osaamme löytää asennuksen ja ohjelmistojen ongelmat myös etänä.
Saat useimmista hinnoista hiukan pois ja vielä enemmän jos menekkisi on suurta. Tilaamiseen oikeutetut työntekijäsi saavat omat verkkokauppatunnukset, joilla tilaat tuotteet edullisemmin. Kumppanihinnat ja isommissa kokonaisuuksissa vielä paremmat tarjoushinnat saat luonnollisesti myös puhelin- ja sähköpostitilauksiin.
Shellykaupan kumppanina, yrityksenne voi huoletta laajentaa osaamis- ja asiakaspohjaansa tarjoamalla Shelly-ratkaisuita vaikka ette haluaisikaan ryhtyä tuotteiden ylimmäksi asiantuntijaksi. Tarjoamme tuotteitamme myös asennusvalmiina, mikä tarkoittaa sitä, että ratkaisu toimii ja on asiakkaalle luovutettavissa heti saatuaan sähköä. Asentajakumppanin vastuulle jää sähköisen asennuksen suorittaminen ja ongelmatapauksissa meihin yhteydessä oleminen. Asennusvalmiit ratkaisut kattavat laajan tarvekirjon yksittäisistä tuotteista laajempiin kokonaisuuksin ja palveluiden erittäin järkevä kumppanihinnoittelu varmistaa molempia osapuollia palvelevan edun. Asennustöitä suorittavat asiakkaamme lisätään automaattisesti asentajaverkostoomme, jonka jäsenille välitämme meille saapuneet asentajakyselyt.
Jos tarvitaan Shellyn tuotteisiin liittyvää suunnittelua, ohjelmointia tai ratkaisun toimivuuden arviointia, voit olla yhteydessä meihin. Tarjoamme laajan kirjon tuotteisiimme liittyviä lisäpalveluita aina ohjelmistoista esiasennuspalveluihin.
Hae luottoasiakkuutta yritysasiakkuutta avatessasi, niin saat tuotteet suoraan toimitukseen ja veloitus lähtee verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna (8pv netto).
Avaa yritysasiakkuus

Avaa yritysasiakkuus

Täytä yritystilihakemus alla olevan linkin kautta ja olemme yhteydessä lähipäivinä.